Ook Postillion hotel sponsort Team Join-the-Ride/Unica

NEUWE EIGENAAR VOOR ZES MERCURE HOTELS



Zes Mercure Hotels die allen gesitueerd zijn aan de belangrijkste snelwegen van Nederland worden op vrijdag 19 februari voorzien van het logo van Postillion Hotels, de nieuwe eigenaar. Hiermee wordt de verkoop zichtbaar van deze zes hotels, die deel uitmaakten van de Accor hotelketen. De nieuwe eigenaar is Postillion Hotels B.V., die de exploitatie voortzet met Thijs Merks als Managing Director. Met het plaatsen van het nieuwe logo op de daken is de overdracht afgerond.

Het gaat om de volgende zes voormalige Mercure hotels:
• Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer aan de A28
• Postillion Hotel Arnhem aan de A12/A50
• Postillion Hotel Deventer aan de A1
• Postillion Hotel Dordrecht aan de A16
• Postillion Hotel Haren Groningen aan de A28
• Postillion Hotel Utrecht Bunnik aan de A12

Met de slogan All You Can Meet wil Postillion Hotels een prominente rol gaan spelen op de Meetingmarkt. Omdat deze hotels zich op uitstekende locaties bevinden, is de focus gericht op businesspartners en hun zakelijke dan wel informele afspraken en richten wij ons ook op groepen die bijeenkomsten organiseren in het kader van trainingen, vergaderingen en events.
In de komende maanden zullen de hotels worden aangepast aan de hedendaagse behoeften voor comfort en techniek. Tevens zal er veel aandacht geschonken worden aan het F&B product.

Missie Postillion Hotels:
Postillion Hotels voert een hotel- en meeting beleid dat er op gericht is onze gasten maximaal bereikbare toegankelijke accommodaties aan te bieden met een sympathieke, proactieve service voor een zeer attractief prijsniveau. Een eerste bezoek aan Postillion Hotels krijgt altijd een vervolg.


Visie Postillion Hotels:
Postillion Hotels stimuleert de combinatie van menselijk contact met de digitale faciliteiten van vandaag. Wij accommoderen individuen en groepen die buiten kantoor en huis een centrale ontmoetingsplaats met toegevoegde waarde zoeken. Postillion Hotels verwelkomt alle gasten van jong tot oud, zakelijk en privé, zeven dagen per week en we zijn 24 uur beschikbaar.


Postillion Hotels NL
All you can meet


Postillion Hotels NL
Strandboulevard 3
NL-3882 RN Putten
Tel: 31(0) 341356464
Fax: 31(0) 341358516
www.postillionhotels.com

Geen opmerkingen: